Tilbage til forsiden Print SiteMap E-Mail
webdesign & CMS system
 

Annonce fra maskinbladet

 

Bin-siloerne, som er polsk fabrikerede og forhandles af GMC-siloer i Danmark, har fået nye løft.

 

Fra i år er siloerne konstrueret med en ny gitterspærskonstruktion, som giver en stærk og solid tagkonstruktion. Den nye konstruktion bevirker, at der er mulighed for at sætte en gangbro op indvendig i siloen.

 

Karlo Nielsen, indehaver af GMC-siloer, fortæller:

- Den nye gitterspærskonstruktion, der er udført i stål, giver en yderst stærk konstruktion af hele siloen. Med den nye konstruktion er muligheden der også for montering af en gangbro, som gør, at den indvendige side af taget kan rengøres.

- Vores siloer kan leveres med forskelligt udstyr alt efter, hvilke ønsker kunden har. For eksempel kan der til udtagningen både monteres faste snegle eller flex-snegle med kapaciteter fra 5 til 65 ton i timen.

Derudover kan siloerne udstyres med automatisk temperatur- og luftkontrol i siloen.

 

Op til 1500 ton

GMC-siloer har forhandlet de polske siloer i Danmark i ti år, og siloerne kan leveres i størrelser op til 1500 ton.

Af andre specialiteter på siloerne er også de specielle udblæsningshætter.

- I starten havde vi net foran udblæsningshætterne, men når der var snestorm, kunne sneen fyge ind af hætterne. Derfor er de nu udformet sådan, at en klap lukker tæt til udblæsningshætten så snart der er større vindtryk på pladen udefra, forklarer Karlo Nielsen.

 

Pæne siloer

Til forskel fra nogle andre mærker leverer GMC siloerne med glatte flader, ganske enkelt fordi firmaet synes, de er pænere sådan. De blanke sider passer fint med de rustfrie bolte, som er standard på alle siloerne.

 

Sikkerheden i siloerne er også i højsædet, pointerer Karlo Nielsen.

- Vi har en omrører i siloen af dansk fabrikat, og den er uden remme, som kan glide og skabe fare for brænd. I stedet sidder der en gearmotor, som trækker røreren, forklarer han.

 

Har man planer om at investere i en Bin-silo fra GMC, behøver man ikke tænke på opstillingen af siloen. Den kan nemlig kun købes inklusiv montering.